Item Sold Here.....


Harga item dibawah ni murah2 jer..
coz semua ni hobi nia ,yang nia nak kongsikan
dengan kawan2 semua..
tempah lah bnyak2 baru jimat wang post....setiap tempahan akan nia buat masa wekkend...coz sekarang nia sudah bekerja jadi designer kat dios..so skrg kerja come first.

salam sayg buat u alll.

Tuesday, January 4, 2011

Ribbon brochhh


RIBBON BROOCH
ORDER BELOW 50: RM 1.20/PCS
ORDER 50 & ABOVE: RM 1.00/PCS
COLORFUL

Monday, January 3, 2011

aileen gana order


Ipad cover


front

back

Psp Cover



front



back

my domo

geng baru cute craft keychain





Selama ni nia sesorang jer handle cute craft ni,tapi sempena 2011 ni nia dah bergabung ngn geng baru yang jugak sangat berminat dalam craft ni.hehe dengan azam dpat kembangkan idea, untuk hasilkan lebih bnyak produk craft yg chomel2 menjadi idaman ramai,haha
Perkenalkan geng baru cute craft

nas= penasihat
nia= felt craft specialty
fahad= penasihat
melon= drawing ,promotion specialty
shifa=metal accessory speciality


selain itu matlamat kami semua adalah untuk memperluaskan lagi pasaran craft kami,so untuk 2011 ni kami akan bergiat aktif membuka booth craft kami di sekitar kl,putrajaya ,dan balai seni.

Booth hand art kami di balai seni

order from asya..


handpone pouch:Rm 7.00