Item Sold Here.....


Harga item dibawah ni murah2 jer..
coz semua ni hobi nia ,yang nia nak kongsikan
dengan kawan2 semua..
tempah lah bnyak2 baru jimat wang post....setiap tempahan akan nia buat masa wekkend...coz sekarang nia sudah bekerja jadi designer kat dios..so skrg kerja come first.

salam sayg buat u alll.

Wednesday, July 14, 2010

CAR CHARM



Car charm ni nia design khas buat nena dia nak bntuk dadu..katanya.hehe siap nia letak loceng lagi biar nti kalo goyang boleh bunyi2 .. ting..ting..ting






CAR CHARM:RM 7.00

6 comments:

  1. yeayy!!siap suda tempahan sy...xsaba pule!! :p

    ReplyDelete
  2. cmekom..klu saya nk tempah car charm dengan wish frame blh?

    ReplyDelete
  3. cantiknya! size nih besar ke kecik?

    ReplyDelete
  4. size car charm ni agak besar lebar dlm 3x3 inci persegi

    ReplyDelete
  5. macam best je. boleh msg awk kan?

    ReplyDelete