Item Sold Here.....


Harga item dibawah ni murah2 jer..
coz semua ni hobi nia ,yang nia nak kongsikan
dengan kawan2 semua..
tempah lah bnyak2 baru jimat wang post....setiap tempahan akan nia buat masa wekkend...coz sekarang nia sudah bekerja jadi designer kat dios..so skrg kerja come first.

salam sayg buat u alll.

Thursday, October 27, 2011

FELT PROMOTION PACK........



FELT promotion pack ni nia kira murah-murah jer.satu pack ader 10 calour
RM 15 JER..BERBALOIKAN




7 comments:

  1. nak tnye, berapa saiz felt ni?

    ReplyDelete
  2. Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

    ReplyDelete
  3. SIZE FELT NI SIZE A4...CANTIK UNTUK WAT FELT CRAFT..BERBALOI BNYK FELT CRAFT YANG BLEH DIBUAT DENGAN 1 PACK FELT NI.

    ReplyDelete
  4. sis , macam mane nak order ?
    sy nakk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik boleh sms terus ke no k.nia 017-2595463..bgtau detail order dan quantity nti kak nia reply price order dan delivery cost ...after bank in k.nia antar barg by gdex.adik jugak bleh order dengn mengisi order form kat tepi kanan blog ni...hehe tima kasih,,,

      Delete
    2. ada lagi x kak kain felt ni??

      Delete
    3. salam.dik...felt promotion ni still ader stock lagi....kalo berminat boleh order...
      thanks.....

      Delete