Item Sold Here.....


Harga item dibawah ni murah2 jer..
coz semua ni hobi nia ,yang nia nak kongsikan
dengan kawan2 semua..
tempah lah bnyak2 baru jimat wang post....setiap tempahan akan nia buat masa wekkend...coz sekarang nia sudah bekerja jadi designer kat dios..so skrg kerja come first.

salam sayg buat u alll.

Monday, January 28, 2013

PROMOSI BAJU NIKAH & TUNANG MURAH!!

PROMOSI BAJU NIKAH & TUNANG MURAH!!

Untuk bulan 2 ni nia nak Buat promosi Sewa baju nikah & tunang paling  murah .
Hanya Rm 120.00 sahaja
pakej dngn dress + veil + tudung..
MURAH KAN ?
Harga macm ni tak boleh dapat hari-hari dan
 belum tentu boleh sewa kat butik luar sana dengan harga mcm ni...
hehe..so save budget...

Pandangan tepi.....

veil....

Dari depan

Material :  shifon +  France lace
Detail: full beading + pearl  dekat leher lengan bahu dan kaki kain .
pakej:  termasuk veil dan tudung 
Size : hehe XL  (plus size)
warna off white.....

Ukuran
Bahu :16.5 inci
Dada : 37 inci
Pinggang : 33.5 inci
Punggung : 48 Inci
Labuh Tanggan :24 inci
Labuh Kain : 44 Inci
Lubang Lengan: 18 inci
Labuh Baju : 40 inci

cuma nia mintak deposit ,Rm 50 dan detaill lengkap, nama tarikh pakai, tarikh pulang, no ic ,no phone.dan dress perlu dipulg dalam kaadaan baik.sebelum deposit dikembalikan


P/S:Nia just nak tlong sesiapa yg nak save budget pada hari berbahagia diorg nnti.

Apa2 mesej Nia :017-2595463
@ email : neodania@yahoo.com
Nia stay kat area Kulai dan kerja kat area Kempas jb ..
so kalo sesiapa rasa nak fitting baju bleh jumpa nia...



4 comments:

  1. cantik..tp lambat lg majlis nye :(

    ReplyDelete
  2. salam...akakleh bg ukuran baju ny..:)

    ReplyDelete
  3. akak...baju ni boleh sewa lg ke,,,,leh bg ukuran x....

    ReplyDelete